Dagelijks Woord

Het houten huisje


Ons Groningse huisje is gisterenmorgen overgedragen... En natuurlijk moesten we ook even slikken, want het is allemaal niet niks!

En we kregen van onze lieve koopster een geweldig cadeau; een houten huisje. Oftewel een schitterende pimpelmeeskast :-) Wat ontzettend liefdevol, en wat zijn we daar blij mee!

Het houten huisje mag een dierbare herinnering worden aan de tijd in het Groningse huisje, aan onze lieve koopster en het mag een nieuw thuis worden voor de vogelvrienden van Ostfriesland. Ergens in ons eigen sparrenbos misschien? Ja... want straks rondom ons nieuwe huis hebben we een stel knotsen van sparren staan :-)

Voor nu gaan we genieten van het weekend en herstellen van alles wat we de afgelopen dagen mee maakten...

Zo werd het Groningse huisje gepoetst als nooit tevoren, namen we afscheid van de buurt, schreven we ons uit als inwoner van Nederland (bevolkingsregister), maakten we met de koopster en haar geliefden een laatste ronde door het huisje, vond de overdracht plaats van ons Groningse huisje bij de notaris en mochten we ons inschrijven als nieuwe inwoner van de Bondsrepubliek Duitsland. Als laatste moesten alle officiële instanties ook nog weten dat we zijn verhuisd! Pfff... en zo passeerden er heel wat gedachten, gevoelens en handelingen de revue, dat zullen jullie wel begrijpen!

We wensen jullie, lieve lezers, een heerlijk weekend, geniet ervan! 

Een warme groet uit ons hart & de Ostfriese boerderij  

Share this: