Dagelijks Woord

Theeleuten en een kopje koffie


Wij zijn echte theeleuten! We genieten dagelijks van een kopje warme thee. Daarom wonen we ook zo graag in Ostfriesland :-) Hier heerst een heuse theecultuur, geweldig!

Het eerste wat we straks aan zullen leggen bij ons nieuwe huis is dan ook een kruidentuin. Want veelal drinken we kruidenthee, afgewisseld met groene thee. Ook worden er vaak kruiden aan de groene thee toegevoegd. En als het weekend aanbreekt of het is feest dan gaat de exclusieve puntzak met Ostfriese thee open :-)

Maar laat er hier in de boerderij die we huren nu een heel luxe koffie-zet-systeem staan! Tijdens het afscheid nemen in onze oude buurt kreeg onze buurvrouw daar lucht van en schonk ons een heuse zak met aluminium capsules plus inhoud! Nogmaals hartelijk dank trouwens...

Dus wordt er hier nu zo af en toe een luxe kopje koffie gedronken. Eerlijk is eerlijk, het is bijzonder smakelijk! Maar straks in ons nieuwe huis gaan we weer eenvoudig en ouderwets zonder apparaat koffie zetten; "Slow-Coffee" heet dit. Dat past beter bij onze levensstijl.

Maar we wilden jullie even laten zien hoe luxe we er op dit moment bij zitten :-) 

Een warme groet uit ons hart & de Ostfriese boerderij 

Share this: