Dagelijks Woord

#Vlog 16 Zonsondergang te Anatot


Na een dag hard werken is er niets zo fijn dan om even op te fiets stappen en naar het zilte water te fietsen. De plek waar de zon ondergaat zo groots en indrukwekkend als nooit tevoren. Iedere dag lijken die wonderschone ondergangen mooier te worden. Ook deze avond werden we diep geraakt vanbinnen door de ontroerende schitteringen en kleurscharkeringen op het water. Wow…

Natuurlijk hadden we dit alles ook vanuit de voortuin kunnen aanschouwen, we kijken namelijk recht uit op de zonsondergang. Hemelsbreed gezien zitten we misschien slechts 1,5-2 km bij het water vandaan. Voor ons ligt namelijk die grote graanakker die we jullie eerder lieten zien tijdens de wandelingen die we maakten en kijken we op 2 zeedijken. Maar als we ons echt willen laten onderdompelen in zo’n zonsondergang direct aan het water moeten we de gebaande wegen verkiezen en rijden (of wandelen) we in ruim 3 kilometer naar de prachtige plek die jullie op de plaatjes en in de filmpjes voorbij zien komen.

Wat een genot dat we dit van zo dichtbij mee mogen maken, het maakt ons intens dankbaar. En daar delen we dan ook graag van uit.

Dus langs deze weg hebben we voor jullie een stukje zonsondergang vastgelegd rondom Anatot. Geniet ervan!

Psalm 19 vers 1b t/m 4 (NBV)
De hemel verhaalt van Gods majesteit, het uitspansel roemt het werk van zijn handen, de dag zegt het voort aan de dag die komt, de nacht vertelt het door aan de volgende nacht. Toch wordt er niets gezegd, geen woord gehoord, het is een spraak zonder klank. Over heel de aarde gaat hun stem, tot aan het einde van de wereld hun taal.

Wees gezegend!

Een warme groet uit ons hart en liefs vanuit ons veenhuisje…


Share this: