Dagelijks Woord

Verloop verbouwing keuken, deel 3…Tot slot een laatste kijkje in de verbouwing van onze woonkeuken. De afgelopen weken zijn benut om de laatste spullen uit te pakken, op te hangen en aan te sluiten. Vreemd geschreven liepen deze kleine klusjes niet allemaal op rolletjes. Juist die laatste puntjes op de “i” zijn soms best lastig.

Ook kregen we enige tijd geleden een heel mooi cadeau per post voor onze keuken toegestuurd. Wat ontzettend lief! En wat is het dan zuur dat we nog altijd geen internet hebben, om in antwoord daarop heel even te kunnen bedanken en fijn bij te kletsen;
Lieve, lieve Melinda, zoveel DANK! Daar zijn geen woorden voor te vinden.


Nu vergeten we nog te schrijven dat de postbode deze verrassing met twinkelende oogjes persoonlijk overhandigde, de envelop was namelijk al even mooi versierd als de inhoud. Dat is hier zo leuk in Duitsland, de postbodes bezorgen en verzorgen de post echt met hart en ziel. Onze postbode ziet voorzeker niet dagelijks zulke leuke post voorbij komen. 
 

Weer even terug naar de keuken… we zijn zo blij en dankbaar voor deze plek. En er zijn van die dagen dat je een uitzicht hebt om stil van te worden. Wow, zo’n prachtige regenboog ontroerd ons keer op keer weer, ze toont ons Gods trouw op zo’n wonderlijke wijze!

Een warme groet uit ons hart en ons veenhuisje…


 

Share this: