Dagelijks Woord

WC-perikelen * Natte sokken * Bezoek


Lieve mensen, hier even een kleine renovatie-update vanuit Anantot. De afgelopen weken werd het toilet gesloopt en werd er gewerkt aan de wederopbouw van dit kleine hokje. Met een lach op het gezicht moet de anekdote van de natte sokken er dan ook maar in :-) Dan weten jullie gelijk dat het hier ook niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Het was het weekend dat alle rubbertjes, slangetjes en pijpjes in het toilet besloten om te gaan lekken. De wederopbouw stagneerde ietwat, maar we hielden goede moed! Na lang tobben werd het wc'tje dan toch eindelijk vrij gegeven, wat een luxe om ineens weer een goed werkend toilet te hebben!

Manlief wisselde slechts 8 x zijn natte sokken voor droge exemplaren, hi hi... 

En ja hoor... een uur na dat het lek boven water was kregen we onverwachts bezoek. Het was reuze gezellig en wat zijn we verwent met lekkere taartjes en schitterende cadeaus. Veel te gek natuurlijk!

En wat was de vrouw des huizes trouwens blij dat ze niet wist dat er bezoek zou komen, het idee dat je geen goed werkzaam toilet zou hebben. Maar er was geen wolkje meer aan de lucht en de zon scheen rijk te Anantot :-) Het was echt geweldig leuk met ons lieve bezoek!

En ook zo fijn dat manlief net weer in de droge sokken gehesen was :-) 

O ja... inmiddels is de tijd aangebroken dat er gewerkt wordt aan de afwerking van het toilet. We hopen jullie binnenkort het resultaat te laten zien. Behalve de deur en het kozijn, die krijgen binnen afzienbare tijd nog een metamorfose.

De deur opent zich naar binnen toe, het toilet in. Hierdoor kom je met moeite de ruimte in. Vervolgens moet de deur weer dicht en kom je in de knoop. Daarna mag de deur weer open en moet je acrobaat zijn om jezelf weer om de deur heen vouwen. Nee hoor... dat is gewoon niet praktisch. We houden jullie op de hoogte van de operatie deur & kozijn en de rest...

Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje...   

Share this: