Dagelijks Woord

Blokhut perikelen (2)


Nou... de blokhut perikelen zijn nog niet uit de lucht :-)

Het houten huisje in de tuin wordt drastisch onder handen genomen. Functionele zaken als een werkzame waterleiding werden door onze (schoon-)vader gerepareerd.

DAARVOOR HARTELIJK DANK PA!

Het was een lastige en tijdrovende klus. Hoe dankbaar kan een mens zijn als er dan plots water uit de kraan stroomt :-)

Om eerlijk te zijn zullen veel zaken in onze blokhut niet super modern en hip worden. Integendeel; schrijf ik met een glimlach op het gezicht :-) Maar als je het tegen het licht houdt van bruikbaar en onthaasting... Kijk, dan zijn we er! Sowieso hangt er hier een genoeglijke landelijke sfeer, zowel binnen als buiten.  Als je dat kunt waarderen zit je hier goed.

Terwijl mijn schoonvader aan de waterleiding werkte liepen achter hem de koeien vanuit de weide naar de stal. Een prachtig gezicht :-)

We houden jullie op de hoogte over hoe de blokhut zich verder zal ontwikkelen. Hoe dan ook hebben we een flinke stap voorwaarts geboekt nu we gebruik kunnen maken van een goed werkende waterleiding. Hierdoor is het toilet nu eenvoudig door te spoelen met een druk op de knop. En is er zelfs een kleine boiler gekomen die het mogelijk maakt om warm te douchen. Wat een rijkdom!

Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje...

Share this: