Dagelijks Woord

De digitale schemerlamp staat weer aan


Hi hi... De computer (onze digitale schemerlamp met fel onnatuurlijk licht) staat weer aan hoor :-) En manlief is vanmorgen heel vroeg al weer naar het werk vertrokken. Dus het is hier best heel stil zonder zijn geliefde aanwezigheid... :-(

Maar het is ook mooi om weer te kunnen bloggen en daarmee dus online te zijn. Wat fijn trouwens dat jullie er nog zijn :-)

Vanaf vandaag nemen we jullie mee in een aantal belevenissen die we de afgelopen vakantie mochten beleven. We wandelden met veel plezier en kuierden rondom Anatot, liepen in heuvels rond op slechts een uurtje rijden van huis. We sliepen zelfs heel kort elders, ook vlakbij huis trouwens en zwommen bij warm weer in van die leuke Duitse meertjes. Ook maakten we tochtjes in een stukje Ostfriesland iets meer landinwaarts. Met andere woorden; niet meer aan de kust. Verrassend genoeg bleek het daar ook heel mooi te zijn. We verkenden een rijk stukje "glooiende" natuur met veel boerenland, Springbalsemien (Impatiens glandulifera) en verrassende beekjes.  O ja... en we klusten ook nog het nodige.

Maar de eindconclusie mocht zijn... Eigenlijk hoeven we niet ver weg te gaan, want "thuis" (en daar omheen) is het schitterend vertoeven :-)

Liefs uit Ostfriesland en ons veenhuisje...


Share this: