Dagelijks Woord

Hoop gemekker en Ostfriese thee met taart


Dit weekend stapten we op de fiets om even bij de schaapjes op de dijk te gaan kijken. Die zijn immers zo vertederend :-) Na de gedane arbeid mag er namelijk ook tijd zijn voor een stukje ontspanning! Dus vierden we voor even het vakantiegevoel omgeven door een heerlijke aangename temperatuur en volop zonneschijn.


Tot we plots een onverwachtse afbuiging maakten om voor 1 keer neer te strijken bij dat leuke "Melkhuske". Weten jullie het nog?

http://landleveninostfriesland.blogspot.de/2018/04/het-boerenpad-af.html 


Hadden we de vorige keer geen geld bij ons, waren ze dit keer gesloten :-( Kennelijk mag het niet zo zijn. Om eerlijk te zijn doen wij eigenlijk zelden tot nooit dit soort dingen en dan doel ik op buiten de deur iets eten of drinken. We zijn ook heel tevreden gewoon thuis daar waar het klokje zo vertrouwd tikt of nemen zelfs iets mee voor onderweg. Maar toch bleef het kriebelen :-)

Tot manlief beweerde nog zo'n soort adresje te weten, maar dan ergens anders. Zo gezegd zo gedaan... We stegen weer op de fiets en eindigden op het terras van een grote oude boerderij niet ver bij ons huisje vandaan. Wat een bijzondere belevenis, we mochten echte Ostfriese thee drinken uit zo'n mooie theepot met een stukje taart erbij. Eenmaal thuis voelde het werkelijk of we op vakantie waren geweest :-) Maar uhhh... nu zijn we dus nog altijd niet bij dat "Melkhuske" geweest...


Lieve mensen, hebben jullie een fijn weekend gehad?


Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje...

Share this: