Dagelijks Woord

Moestuin en siertuin


"Aandacht verdelen" dat is het sleutelwerk hier zo tussen het klussen in huis en in de blokhut door. Maar buiten zijn er dan ook weer keuzes te maken. Verder aan de moestuin werken of toch maar even de focus op de voortuin zetten?

Misschien weten jullie nog dat de vrouw des huizes altijd de voortuin op orde wil hebben met oog op de voorbij toerende toeristen. En ja hoor... die zijn er al weer :-) Dus moesten de handen in de voortuin nodig weer gaan wapperen. Oefff... dat valt een beetje tegen! De wind is immers bijna voortdurend aan deze zijde je grootste vriend en die is vaak van de frisse (zee-)kant. 


Zoals jullie wel zien... Er is werk in uitvoering in de voortuin, helaas is dit klusje nog niet helemaal klaar. Zo kwam er eindelijk grint rondom het bankje en langs de ramen van het veenhuisje. Is er een nieuw looppad gelegd met oude stenen gevonden in de achtertuin. Ook zijn de talloze keien overal van het grondstuk bij elkaar geraapt en de dijk op gesjouwd. En dat allemaal om ons geliefde Ostfriesland mooi te maken voor de toeristen natuurlijk :-) En ook een klein beetje voor onszelf, hi hi...

Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje...

Share this: