Dagelijks Woord

Het nieuwe afdak


We hebben het al eens eerder gedeeld... Aan de achterzijde van de blokhut "bevond" zich een wiebelig doorhangend afdak met klapperend plastic golfplaten. Het geheel was hard aan vervanging toe, dat wisten we al een tijdje.

Afgelopen week werd er een begin gemaakt met deze klus, samen met onze lieve pa zijn vakkundige kennis en inzicht daarbij opgeteld. Vooral het neerzetten van een solide frame was een enorme klus, dat is namelijk 100 % maatwerk. En dan moeten jullie weten dat werkelijk alles schots en scheef is.

Als kers op de taart mochten de nieuwe platen erop :-) Een nieuw afdak herrees, wat een vreugde. En wat zijn we dankbaar voor pa zijn hulp...


Bedankt lieve pa voor alle hulp en vakkundige kennis! En voor vandaag... Van Harte Gefeliciteerd, nog vele gelukkige, gezonde en gezegende jaren samen met ma toegewenst :-)


Het uitzicht vanuit hier is geweldig; "das lass deine Seele baumeln"...  Zelfs bij regenachtig weer wil je hier neerstrijken :-) Gewoon om te turen over de groene weides, soms gevuld met olijke vrolijke koeien. Maar ook met tal van bijzondere vogels erin.
Lieve mensen, we wensen jullie verder een hele mooie week. Voor sommigen begint het aftellen al naar de zomervakantie toe :-)

Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje... 

Share this: