Dagelijks Woord

Houtgestookte bad (hottub) helemaal opgeleverd


Enige tijd geleden schreven we jullie al over onze grote droom die na lange tijd "wederom" uit mocht komen. Bij ons vorige huis hadden we namelijk ook een houtgestookt bad (hobtub), om optimaal van het buitenleven in alle rust te kunnen genieten. Met daarbij opgeteld de grote voordelen die het oplevert ten aanzien van de gezondheid. Maar door de verkoop van ons huis waren we daarmee ook het bad weer verspeelt...

We besloten om te gaan sparen voor een nieuw exemplaar. Maar door de vele kosten die een verhuizing en renovatie met zich meebrengen duurde het even. Door een meevaller met een knipoog bleek het plots toch weer mogelijk te zijn. Zo zijn wij redelijk groene mensen, onze levensstijl is in verschillende opzichten ietwat anders dan de middenmoot. Maar kregen we hier in Duitsland te maken met een gigantische energierekening van de vorige bewoners :-( We werden direct "gelijk" ingeschaald aan hen en geacht dit bedrag maandelijks te betalen. Na een jaar zou ons verbruik worden herzien. En wat denken jullie... Door onze levensstijl bleken we ver onder hun verbruik te zitten en kregen we een dik spaarvarken met centen retour :-) Zo werd de afslag terug naar de uiterst vriendelijke zaak "Ticra Buitenleven" snel genomen: ( Website Ticra)


Waarom zou je immers lang gaan zoeken als de vorige aankoop zo naar volle tevredenheid was? Dit bedrijf willen we daarom dan ook graag in het zonnetje zetten omdat ze ons ook dit maal weer zo vriendelijk en razendsnel hebben geholpen. En omdat wij voor een tweede maal een hottub bij hen kochten kregen wij een cadeau: ze namen de verzendkosten naar Duitsland volledig voor hun rekening :-)

Stel je zoekt ook een dergelijk product, of 1 van de vele andere geweldige mogelijkheden? Dan kunnen wij dit bedrijf  van harte aanbevelen. Waarom? Omdat ze behulpzaam, betrouwbaar en vriendelijk zijn. Door het klussen in en rondom ons veenhuisje hebben we het laatste jaar veel dingen aan moeten schaffen. En dan ontdek je hoe fijn het is als anderen je een "betrouwbaar" adres kunnen geven.

Nou lieve mensen... Hier staat onze lang gekoesterde droom dan eindelijk in de verf op de definitieve plaats. Het tuintje eromheen is inmiddels ook aangelegd. Het is een geweldige manier om optimaal te genieten, te ontspannen en tegelijk de natuur om je heen "intens" te beleven :-) En dit alles zonder stroom, toeters of bellen. Een beetje water en een warm vuur zijn de ingrediënten om dit stukje buitenleven ten volle te beleven!

Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje...

Share this: