Dagelijks Woord

Weekendbelevenissen (deel 1)


Hier in Duitsland heb je net als in Nederland een soort van digitale markt. Het is de moeite waard om daar met regelmaat te snuffelen! Zodoende kwam manlief een advertentie tegen van een mevrouw in de buurt die twee grote perenbomen heeft staan. Omdat ze vanwege omstandigheden haar vruchten niet kon plukken en verwerken dit jaar kon je in contact met haar komen. Zo gezegd zo gedaan! We mochten naast peren ook wat appels meenemen...

Wat ontzettend liefdevol trouwens! Dat je ervoor kiest om te delen... 

Dus kwamen we terecht bij een prachtige oude boerderij die vol passie gerenoveerd wordt in een mooie stijl. Omdat de vrouw zelf in het ziekenhuis lag vroeg ze wat peren voor de deur te leggen. Een verdrietige situatie eigenlijk. We besloten om er een potje huisgemaakte marmelade bij te zetten om te bemoedigen en te danken voor de warme gift!


We genoten van dit plukavontuur op het Ostfriese platteland! En toen de regen begon te druppen had het zelfs ook nog iets. De geuren van de herfst ontwaakten uit een diepe slaap en de vogels openden een lofconcert :-)

We wensen deze mevrouw al het goede en van harte beterschap! Dat ze spoedig mag genezen; dat is onze hartewens... En dat ze op deze plek gelukkig mag zijn en deze mooie oude boerderij genieten kan vol gezondheid liefde, vreugde en vrede!

Wir wünschen dir alles Gute und Gute Besserung!
Damit du bald geheilt wirst;
das ist unsere Wunsch von Herze...
Und das du an diesem Ort glücklich sein kan und diese schönen alten Bauernhof  genießen kan voller Gesundheit, Liebe, Freude und Frieden!


Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje...

Share this: