Dagelijks Woord

Blokhut binnenzijde afgewerkt


Het houten huisje is aan de binnenzijde helemaal afgewerkt :-) Genieten jullie even met ons mee? Dat afgewerkt zijn wil zeggen; de nieuwe (oude) buitendeur is twee keer geverfd en er is nog een rolgordijn aangeschaft + opgehangen. Ook werd er nog een vlaggetjesslinger aan de wand bevestigd. En wat dachten jullie van het tafeltje? Vorige week schreven we er nog over. Die is inmiddels ook opgeleverd :-)

In de kleine slaapkamer (die meer iets weg heeft van een bedstede) is ook het 1 en ander veranderd. Zo staat er geen kastje meer. Deze loze ruimte is opgevuld met een plank en kussens. Zodat er eigenlijk 1 groot bed is ontstaan. Het meest ideaal zou zijn om onder de kussens nog een dun nieuw (kinder-)matrasje te versnijden en daar een hoes om te naaien. Hoe zachter en ruimer je kunt slapen, des te beter.


De laatste tijd hebben we gespeurd naar kleine meubeltjes. Zo vonden we een hoekkastje waar het servies in kan staan. Ook wisten we een handig grenen kledingkastje te vinden met schuifdeuren. Ideaal voor als de ruimte beperkt is!

Voor de aangebouwde kleine badkamer + toilet zoeken we nog een mooie foto van een hert of een uil om die op canvas af te laten drukken. En dan het liefst zo gedrukt dat deze vocht kan verdragen, een "tuincanvas" noemt men dat. Als we zo ver zijn dat die ook hangt is het geheel klaar :-)

Een warme groet uit ons hart & ons veenhuisje...

Share this: